De la basic la chic

Stilul minimalist este simplu, cateodata prea simplu daca lasam tinutele sa ramana la nivelul basic. In cativa pasi usor de urmat, poti realiza ca o tinuta simpla  sa arate cu adevarat wow!

Nu este nevoie de piese noi, nu o sa pierzi timp la shopping. Aici gasesti tips & tricks, idei super faine care salveaza tinutele plictisite!

  1. Alege tinuta de baza, pe care lucram sa o transformam de la basic la chic. Gandeste-te la eveniment, vreme si ce ai de realizat in acea zi.
  2. Alege detaliile cu care sa te joci: intoarce mansete, alege un blazer, incaltarile pot fi mai colorate/texturate.
  3. Accesorizeaza aceasta tinuta: adauga curea, palarie, esarfa, bijuterii care sa iasa in evidenta si o geanta cu textura sau culoare aparte.

Foarte mult ajuta organizarea acestor tinute pentru a putea alege cat mai usor cum combini totul. Cel mai usor mod de a organiza optim tinutele este folosindu-te de poze. Pozeaza tinuta, apoi adauga pe rand diverse perechi de pantofi si accesorii. Fiecare poza conteaza. Iar cand esti lipsita de inspiratie sau nu iti mai aduci aminte cum ai ales sa porti un anumit lucru, te poti uita repede la poze si totul s-a rezolvat!

Multa inspiratie va doresc tuturor!

Cu drag,

Raluca

 

Photo by Heather Ford on Unsplash

Ralu