Garderoba de toamna 2019

garderoba toamna

Tranzitia de la hainele de vara la hainele de toamna se poate face foarte usor. Iata cateva sfaturi utile in aceasta tranzitie. Astfel reusesti sa realizezi noi tinute, utilizand din piesele purtate vara. Exact, garberoba capsula de toamna nu trebuie sa contina doar piese noi.

  1. Paleta cromatica: in tranzitia de la vara la toamna, putem alege culori mai intense care impreuna cu piesele varatice sa realizeze tinute wow! Exemplu: Avem un tricou galben pal peste care purtam un cardigan ocru. Un alt truc este sa alegem un imprimeu care contine culoarea varatica si negru. Aceasta noua piese vestimentara se va incadra perfect in colectie.
  2. Fustele pe care le purtam vara pot face parte din garderoba de toamna daca purtam dresuri sau leggings.
  3. Toamna in materie de vestimentatie inseamna mai multe straturi de haine. Fie ca este vorba de un cardigan sau un pulover, acestea pot fi purtate peste piese de vara.
  4. Includerea in garderoba de toamna a materialelor si texturilor specifice acestui anotimp. Anumite textile sunt specifice acestui sezon. Printre ele se numara: jersey-ul de tip Lyocell, cashmere, merino, jaquard sau bine cunoscutul tweed ( lansat de Chanel).
  5. Accesoriile alese pot fi in culori tomnatice: caramiziu, ocru, maro, burgundy. In aceasta categorie se incadreaza esarfele, palariile, gentile si pantofii.

Eram nerabdatoare sa vina toamna, ador culorile specifice acestui anotimp. Iar anul acesta toamna este foarte calda si ne putem bucura din plin de plimbarile in natura!

Enjoy life, make it simple!

 

Cu drag,

Raluca

 

Photo by Adeolu Eletu on Unsplash

Ralu