Absolutely Fabulous…fashion fair

       Astazi am fost la targul de fashion Absolutely Fabulous si m-a suprins placut locatia si modul in care a fost organizat evenimentul. Puteti merge la acest eveniment si pe 30 noiembrie, la adresa Str. Icoanei, nr. 2.

       Am fost incantata de acest eveniment deoarece in comparatie cu alte targuri de acest gen, a fost organizat intr-o locatie mai spatioasa, participantii putand sa admire creatiile designerilor romani in cele mai bune conditii. Am admirat o multitudine de articole vestimentare, posete si bijuterii create cu mult gust. Bijuteriile si accesoriile vintage nu lipsesc nici ele.

poseta_vintage

accesorii_absolutely_fab

accesorii_vintage_absolutely_fab

Articolele prezentate pot fi achizitionate la preturi reduse fata de pretul din magazinul online. Sa nu credeti ca sunt articole numai pentru doamne si domnisoare, pentru ca la eveniment sunt prezenti si Black Tie, cu o serie de accesorii masculine superbe.

black_tie

Pentru ca m-am indragostit la prima vedere de un colier Bon Bijou, l-am achizitionat imediat. Este foarte finut, argintiu, iar ideea de aripi m-a convins ca trebuie sa fie al meu. Se poate achiziona si pe auriu de aici, dupa lansarea care va avea loc saptamana viitoare in mall Baneasa.

bonbijou

colier_bonbijou

Enjoy shopping,

Ralu!

Ralu