Cercei pentru zile speciale

         Ador cerceii…fiecare pereche are ceva special. Ii consider mai degraba decoratii pentru sufletul meu. Nu stiu cum se face dar aceste mici obiecte reusesc sa ma binedispuna instant. Si pe vremea cand realizam bijuterii handmade cerceii erau preferatii mei. As putea sa am mii de perechi si sa nu mi se para de ajuns. Imi plac cei expresivi, care au o poveste in spate…sau care ma ajuta sa aduc ceva nou in povestea mea. In general aleg cercei care au ceva aparte…poate fi vorba de margele lucrate migalos cu modele superbe sau pietre semipretioase de diferite forme.
         De ceva timp am observat doua perechi de cercei care mi-au placut enorm. Fiecare pereche are farmecul ei si sunt sigura ca ma va ajuta la crearea unor tinute cu stil.
       Prima pereche imi aduce aminte de eleganta gheiselor. Acesti cercei sunt realizati din argint aurit, iar piesa centrala este sticla de murano, frumos ornata in stilul margelelor Cloisonne.
cercei japonezi
       A doua pereche m-a fascinat prin culorile pietrelor brute. Combinatia de verde, violet si galben pal este una foarte reusita iar partea metalica fiind din argint aurit, imbraca intr-un mod original pietrele. Lectia de stil prezentata in articolul roata culorilor este de mare ajutor si cand vine vorba de bijuterii.
cercei lungi
Bijuteriile au fost achizionate de aici si sunt sigura ca ma vor face sa ma simt speciala in multe ocazii.

Ralu