Creatii vestimentare speciale

        Hainele ne reprezinta si consider ca este foarte greu sa te diferentiezi de restul persoanelor din punct de vedere al vestimentatiei, daca nu gasesti acea piesa care te face sa te simti unica. Aceasta problema este evitata daca alegem piese vestimentare/accesorii unicat sau in editie limitata, prin care reusim sa obtinem o tinuta speciala. Sustin designerii romani care au curajul sa creeze tinute speciale, menite sa  ne faca sa ne simtim increzatoare in noi. In general, aceste piese vestimentare sunt de o calitate superioara si nu se compara cu ce gasim in marile magazine in cazul colectiilor distribuite in toata lumea.

Am ales sa scriu despre creatiile catorva designeri care ma incanta de ceva vreme cu tinutele create, dand dovada de originalitate si imaginatie.

Stilul Romantic

In magazinul Handmademylove  am descoperit creatii feminine, vaporoase, in stilul retro. Majoritatea articolelor vestimentare sunt unicat iar culorile care predomina sunt pale, pudrate. “Handmademylove” este lumea obiectelor create de catre Rodica Plopeanu, designer vestimentar, Ioana Budes, designer de obiect si Deak Boldizsar, pictor.

 Stilul Etno

Se pare ca acest stil vestimentar este mai tot timpul la moda. Motivele etno decoreaza frumos piesele vestimentare si ne aduc aminte de vacantele petrecute la bunici. Cele mai frumoase tricouri cu motiv etno sunt create de “Mandra Chic“. Modelele sunt unicat si sunt decorate cu broderie crosetata si mesaje desprinse din zicatorile romanesti.

Tot in stilul etno sunt si creatiile “La Blouse Roumaine – Demetria”, preferata mea ramanand o ie decorata cu maci. Cu adevarat deosebite sunt si rochiile traditionale de mireasa pe care le puteti admira aici.

Stilul Casual, jucaus

“AnTanTe” este un atelier care ne prezinta tricouri cusute si pictate manual. Tricourile au un design original, sunt foarte colorate si scot orice tinuta din anonimat. Parca fiecare tricou are povestea lui…

Imaginatia este inceputul creatiei! spunea George Bernard Shaw.

Partea buna este ca imaginatia nu are limite.

Ralu