Culorile anului 2015!

      Mai mult decat interesante culorile pentru primavara-vara anului 2015! Ma pot declara incantata de tonurile pastelate si neutre, menite sa relaxeze si sa dea impresia de lejeritate. Institutul Pantone recomanda diverse nuante de albastru, verde, tonuri neutre, pornind de la ideea ca traim intr-o lume tensionata si trebuie creat un mediu lipsit de stres. Culorile influenteaza starea noastra de spirit si altfel designerii tind sa aleaga culori si texturi lejere.

      In top 10 culori pentru primavara-vara 2015 avem: Aquamarine, Tangerine, Scuba Blue, Marsala, Custard, Classic Blue, Toasted Almond, Glacier Gray, Lucite Green, Strawberry Ice.

      Dupa cum se vede nuantele de albastru sunt castigatoare, dar sunt incalzite usor de Tangerine si Custard. Nuantele mai puternice, cum ar fi:  Strawberry Ice, Lucite Green, Scuba Blue, Tangerine, pot fi purtate in imprimeuri sau in combinatie cu alte culori neutre.  Aceste culori o sa isi faca simtita prezenta atat in accesorii, cat si in makeup si bijuterii.

      Toate imi plac si avand in vedere ca o sa creez o colectie pentru cursul de Design vestimentar, o sa ma inspir din aceste minunate culori. Imi imaginez tinute feminine si delicate, cu transparente si volume.

Ralu