November Fashion News

       Luna noiembrie a venit cu multe noutati in domeniul modei si imi face placere sa imi informez cititoarele despre ce am mai aflat intre timp. Din nou a trebuit sa aleg cele mai frumoase articole din 3 reviste de fashion si va spun ca este destul de dificil, avand in vedere ca toate articolele sunt utile. Am achizitionat “Unica”, “Glamour” si “Cosmopolitan” si le-am rasfoit cu mare placere.

    Din “Unica” am ales sa vorbesc despre doua articole, “Toamna aurie” si “Stil minimalist”. In ambele articole sunt prezentate accesorii si haine superbe, simple si de bun gust. Pentru “Toamna aurie”, hainele si accesoriile au fost create de artistii de pe Breslo, comunitatea handmade din Romania. Avem oameni foarte talentati si ne putem bucura de adevarate opere de arta. Din cele mai inspirate produse create in tonuri de auriu/ruginiu, mie mi-au placut cel mai mult inelul din alama si sticla (superba combinatia auriu-mov), un papion auriu din brocart si o pereche de cercei in stilul baroc.

Articolul “Stil minimalist” m-a incantat nespus de mult, deoarece prezinta articole vestimentare si accesorii simple, in culori neutre: alb, negru, auriu, argintiu, gri. Preferatele mele au fost hainele de la Adelina Ivan, un ceas de la Oxette si o geanta DKNY.

     Impreuna cu revista “Glamour“, vine luna aceasta un card de shopping, cu promotii si reduceri de pana la 30% la o multime de firme cunoscute. Eu inca nu l-am folosit, acesta fiind valid de pe 10 pana pe 16 noiembrie. Articolul “Eleganta atemporala” mi-a placut cel mai mult deoarece prezinta piese clasice, de calitate, care nu se vor demoda cu siguranta. Din produsele prezentate am ales un ceas si o geanta Folli Follie si o camasa clasica, Tommy Hilfiger.

Din revista “Cosmopolitan” am ramas placut impresionata de regulile cromatice prezentate in articolul “50 shades of GRAY”, bazata pe tonuri de gri. Produsele preferate sunt un plic de la Parfois si  o pereche de cizme de la Smiling Shoes.

 

Am facut din aceste reviste un manual de stil si incerc intotdeauna sa imi actualizez garderoba ramanand fidela stilului vestimentar propriu.

 

Ralu

 

 

Ralu