Produse naturale pentru ingrijirea tenului

      Am inteles ca pe cat de importanta este o nutritie corecta, pe atat de importante sunt si produsele de ingrijire pe care le folosim pentru tenul si corpul nostru. Daca nu actionam atat din interior cat si din exterior cu nutrienti de cea mai buna calitate, rezultatele vor fi mai putin bune. Intotdeauna am fost pro pentru natural, atat in produse cat si in machiaj. Si acum am revenit cu noutati, produse naturale de care sunt incantata si care nu costa o avere!

Apidava a scos pe piata mai nou o gama de produse de ingrijire pe baza de ingrediente apicole pure, fara parabeni. Astfel, vazand lista de ingrediente naturale din componenta produselor, m-am decis sa achizionez doua creme: o crema contur ochi si o crema hidratanta. Rezultatul este unul foarte bun, ambele se absorb foarte bine in piele, hidrateaza si miros extraordinar de bine. Aceste produse sunt bune mai ales in perioada aceasta in care vremea nu este prietenoasa cu tenul nostru.

cremaconturochi

Ingrediente “Crema contur de ochi“: Miere, Ceara de albine, Laptisor de Matca, Ulei de masline, Ulei din Samburi de Struguri, Vitamina E.

cremahidratanta

Ingrediente “Crema hidratanta“: Miere, Propolis, Ceara de albine.

Aceste produse de ingrijire a tenului sunt accesibile oricui si consider ca merita din plin sa le achizitionam.

Enjoy,

Ralu!

Ralu