Buy less, make more

       Acesta este sloganul meu pentru anul 2019! Am inceput anul cu multe idei si dorinte, ocolind obisnuita lista care seamana atat de mult cu o “To do list” pe care prea putin reuseam sa o respect.

O sa fie o abordare pas cu pas, stiind destinatia dar fara sa planific amanuntit diecare detaliu. Da, o abordare care inseamna relaxare, prea mult dorita relaxare.

Ideea de buy less, make more a venit in cazul meu din dorinta de calitate, originalitate si siguranta. O sa incerc sa aplic ideea in toate directiile posibile:

  • vestimentatie : o sa imi creez mare parte din hainele pe care le voi purta. Oh, abia astept partea aceasta! Este abordarea mea pentru slow fashion, un concept pe care il voi detalia cat pot de mult, pentru ca ma reprezinta total.
  • timp petrecut cu familia si activitati minunate care nu necesita cumparaturi. Ce poate fi mai frumos decat timpul petrecut cu familia? Este cel mai frumos cadou pentru cei dragi!
  • culinar : retete cat mai sanatoase, dar si gustoase, atat pentru noi cat si pentru copilasi. O rubrica separata a blog-ului va fi dedicata copilasilor. O sa scriu despre diverse lucruri pe care le-am descoperit in minunata calatorie de mamica, alaturi de Arthur.

Am decis sa ma reapuc de scris abia dupa ce am considerat ca am gasit abordarea potrivita pentru mine. Imi place sa abordez moda din cele mai adanci semnificatii, cele de creator.

Asa ca va invit sa vedeti cum o bucata de material textil prinde viata. Cum o sa il asortez si integrez in colectia mea de haine, o sa fie un alt subiect pe care il voi detalia pe cat posibil.

I am a maker, unul mandru ca poate sa dea suflet textilelor!

Cu drag,

Raluca

 

 

 

Ralu