De la shopaholic la minimalism

          Declar ca sunt Pro pentru garderoba minimalista, clar! Schimbarea a avut loc dupa ce am constientizat ca exageram cu shopping-ul. Cumparam prea multe haine si accesorii si unele ramaneau cu eticheta, nepurtate. A fost un semnal de alarma! Suficient cat sa declanseze dorinta de a schimba abordarea pe care o aveam. Trecerea a fost facuta treptat si constient de fiecare pas in parte. O sa va povestesc la ce aspecte sunt mai atenta acum si cum fac alegerile in materie de haine. Un alt articol va fi dedicat accesoriilor si kit-ului de makeup.

          In afara de numarul de haine achizitionate (care a scazut dramatic), evit imprimeuri, lucruri care se incadreaza modei unui singur sezon, dau multa importanta culorilor si tesaturilor ( cat mai neutre si naturale). Iar cel mai mare castig este acela ca am decis sa imi fac eu majoritatea hainelor.

           A contat foarte mult faptul ca nu ma las influentata de reduceri, cumpar doar daca un articol este absolut necesar si nu este doar o dorinta de moment. De asemenea, am dat unsubscribe la majoritatea emailurilor la care eram abonata, primeam foarte multe oferte si de multe ori cumparam doar din impuls.

De la shopaholic la minimalism, o schimbare binevenita pentru mine! Mi-ar placea sa stiu ce schimbari ati facut voi cand ati simtit ca achizitionati prea multe lucruri si cat de usor a fost sa va schimbati acest obicei!

Pana data viitoare, enjoy life!

Cu drag,

Raluca

Photo by Fancycrave on Unsplash

Ralu