Cele mai noi achizitii in materie de makeup

       A venit primavara si am simtit nevoia sa imi reinnoiesc trusa de makeup. Am gasit produse interesante si vreau sa vi le prezint in acest articol.

     Imi place sa imi pun in evidenta ochii iar pentru aceasta un liner este prietenul meu cel mai bun. Fiind recomandat de multi makeup artisti, am ales “They’re Real!” push-up liner, de la Benefit. Rezista o zi intreaga impecabil si aplicatorul in forma speciala face utilizarea acestui produs sa fie extrem de usoara si exacta. Un dezavantaj ar fi faptul ca se demachiaza destul de greu, in cazul in care nu este achizitionat si demachiantul de la Benefit, special conceput pentru acest liner. Din pacate pretul demachiantului este mai mare ca pretul liner-ului. Produsele de la Benefit se pot achizitiona din magazinele Sephora.

 

produse cosmetice

 

      Pentru zilele in care ma trezesc cu ochii umflati am ales sa folosesc un produs cu nume amuzant, “Puff Off“, de la Benefit. Este recomandat sa fie tinut in frigider, avand un aplicator care ajuta acest gel sa fie aplicat usor sub ochi. Love it!!!

       Nelipsitul anticearcan, un alt prieten de care nu ma despart niciodata, este un produs tot de la Benefit, “Fake Up“. Este un anticearcan hidratant, continand vitamina E si extract din seminte de mere.

produse cosmetice_1

 

      Pudra transparenta MAC Prep+Prime, este o minune pentru fixarea machiajului. Eu am un ten mixt si ma ajuta la mentinerea aspectului mat al fetei. Nu incarca tenul si se aplica foarte usor cu o pensula pentru pudra.

 Voi ce produse de makeup preferati?

To me, beauty and makeup and color is like the finishing touch on everything.
                         Marc Jacobs

Ralu